maanantai 20. huhtikuuta 2009

Tervetuloa Uusälyttömään iltaan

Kiitos että kerroitte mikä naisia kiinnostaa. Lista näyttää tältä: Biljardi, autot, kalastus, maahanmuuttajamiehet, L. M. Montgomery, vampyyrit, kuiva italialainen valkoviini, Dostojevski, Colin Firth, suklaa, Buffy, slash, puhuminen, shoppailu, ihana ruoka, toisiinsa rakastuvat cowboyt, hevoset (mausteena).

Eiköhän näistä jotain lähde. Kertomus ilmestyy vasta joskus ensi vuoden puolella, mainostan sitä sitten lähempänä.

Mainostan nyt Toista Uuusälytöntä Iltaa:Kuva on niin pieni, että tässä tietoja uudelleen: Toisessa Uusälyttömässä illassa 9.5. kello 19 alkaen on luentaa, draamaa ja muotokuvia. Osoite: Ravintolalaiva Wäiski, Hakaniemenranta 11. Narikka maksaa kai 2,5 euroa, muuten tapahtuma on ilmainen.

Tässä Jukka Laajarinteen laatima Uusälytön manifesti. Olen perehtynyt uusälyttömyyteen itsekin vasta hiljattain ja se vaikuttaa minusta kotoisalta taidesuuntaukselta.

4 kommenttia:

Emilio kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Jukka kirjoitti...

"Eiköhän näistä jotain lähde."

Ajattelitko sisällyttää kertomukseen koko listan? Siitä tulee varmasti hieno!

Tiina R kirjoitti...

Älytöntä, älytöntä!

pazi-j-dog kirjoitti...

Minäkin olen kiinnostunut Buffysta ja vampyyreistä. Olen kiinnostunut myös toisiinsa rakastuvista cowboyistä ainakin jos molemmat toisiinsa rakastuvat cowboyt ovat enimmän aikaa alastomina viihtyviä naisia eivätkä niinkään karjapaimenia vaan enemmän vampyyreitä. Suklaakin maistuu. Ja hevosta menee mausteena useita siivuja päivässä. Minulla siis on paljon yhteistä naisten kanssa ja olenkin ajatellut ostaa mekon.

Kertomuksesi herättää kyllä kiinnostusta jo etukäteen!