tiistai 7. huhtikuuta 2009

Mikä kiinnostaa naisia?

Kysyn, en vastaa. Minun pitäisi kirjoittaa tarina erääseen lehteen ja toimeksianto on tämä: sen pitäisi kiinnostaa naisia. Tuijotan tyhjää valkoista dokumenttia jo toista päivää. Olen itse nainen ja tiedän kyllä mikä minua kiinnostaa, nimittäin kakut, villihevoset ja cowboyt. Mutta kiinnostavatko ne yleensäkin naisia?

Tyttöjen lehden novelli onkin viime silausta vaille valmis. Siihen pitää vielä keksiä uusi nimi päähenkilölle, koska luottolukijani sanoi, että nykyistä ei saa käyttää koska se on hänen toinen nimensä ja hän sitä määrää.

11 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Jahaa?? No siinäpä vasta toimeksianto: tähän kun keksii yksiselitteisen vastauksen, voi luultavasti istua loppuikänsä kotona lungisti rahakasan päällä ja tehdä sitä mikä ITSEÄ kiinnostaa.

Mutta cowboyt on hyvä aihe. Jos tilaaja on tyytymätön, voit aina vedota siihen, että kyllä naiskirjoittaja tietää mikä naisia kiinnostaa. Oma työpäivä alkoi tuntua tämän jälkeen aika iisiltä, lycka till! ;)

Kini kirjoitti...

Aika paha, kun minuakin kiinnostaa biljardin peluu,autot ja kalastus...

No, se naisen nimi miust olis Nilla. Oisin halunut tyttärelleni sen nimen, mutta lapsen isä ei suostunut...

Mette kirjoitti...

Nillat nillittävät.

Keskustelupalstojen perusteella naisia kiinnostavat maahanmuuttajamiehet, puolesta tai vastaan, enimmäkseen vastaan - mielessä pelottava (ja kiihottava?) mahdollisuus tulla raiskatuksi tai ainakin ahdistelluksi. Siitä en kehota kirjoittamaan, se on varsinainen kyykeitto.

Naisia näkyvät myös kiinnostavan tyttökirjat, etenkin L.M.Montgomeryn, joista on tullut tuntemattomaksi väänneltyjä TV-sarjojakin. Nuoria naisia kiinnostavat Stephanie Meyerin vampyyrit.

Minua, joka myös olen nainen, kiinnostaa kuiva italialainen valkoviini ja Dostojevskin teokset (joista Idiootin televisioversio näyttää olevan kovasti intensiivistä laatua).

Anonyymi kirjoitti...

Colin Firthille välinpitämättömät naiset kääntävät kelkkansa nähtyään Austenin Ylpeyden ja ennakkoluulon BBC-version.

Mutta no, tarina Colin Firthistä...

Lykkyä tykö!

T. Suklaata syövä kirjallisuusihminen, joka haluaisi aina ja kaikkialla keskustella Buffy, vampyyrintappajasta

Tiina R kirjoitti...

Koska itse olen addiktoitunut McLeodin tyttäret -tv-sarjaan, vastaan kyllä: minua kiinnostavat cowboyt ja villihevoset. Myös kakut. Sarjahan tapahtuu australialaisella karjatilalla, siinä ratsastetaan (naiset ratsastavat!) cowboy-hatut päässä, välillä koulutetaan villihevosia ja tehdään ruokaa - myös kakkuja.

Anonyymi kirjoitti...

Älä unohda slashia. Pieni ripaus homoja on hyvä mauste, kunhan vain lopputulos on perinteiseen tyyliin romanttinen. terv. Max

Kirjuri kirjoitti...

:-D Hauska on dilemmasi! Intialaisten miesten yleisesti kannattaman stereotypian mukaan naisia kiinnostaa, käsittämättömän loputtomasti, puhuminen ja shoppailu.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, muista toki Brokeback Mountainin suursuosio naisten keskuudessa!

Ja I-HA-NA RRUOKA kiinnostaa tietysti naisia. Eiköhän siihen sisälly kakut.

Onnea haasteelliseen työhön.

A.

nei kirjoitti...

Minussa kakut, villihevoset ja cowboyt ainakin herättävät lukuinnostuksen, kirjoita ihmeessä niistä! Ja kerro, mistä lehdestä kyseisen tekstin voi kohta bongata, olisi hauska päästä katsomaan mitä noista aiheista saat aikaan. :)

Usvazine kirjoitti...

Olen myös sillä kannalla, että kaksi toisiaan rakastavaa cowboy-poikaa kiinnostaa naisia. Hevosiakin siinä voi olla, mausteeksi.

mm kirjoitti...

Ja kaikki tapahtuu Barcelonassa.