maanantai 22. lokakuuta 2007

Kirjamaa ja Kirjamessut

Viisitoistaminuuttinen ei osoita loppumisen merkkejä. Kohta naamani näkyy jo telkkarissakin. Ohjelma on YLE Teeman uusi Kirjamaa, jossa Anna Tulusto ja Reidar Palmgren matkustavat keikkabussilla ja juttelevat kirjailijoiden kanssa. Vieraana on myös Sakset-romaanin tekijä Laura Lindstedt.

Tämä on elämäni ensimmäinen tv-esiintyminen ja kysyin julkkiskaveriltani mitä telkkariin kannattaa laittaa päälle. Hän sanoi: "Kannattaa laittaa housut eikä hame, ettei pillu näy."

Helsingin kirjamessuilla esiinnyn lauantaina 27.10. kello 16.00 WSOY:n pisteessä ja kello 16.30 Eino Leino -lavalla ohjelmassa Esikoisromaanit esiin. Mukana ovat myös Miika Nousiainen, Hanna-Riikka Kuisma, Essi Henriksson ja Eeva Vuorenpää.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kannata uskoa ihan kaikkia (huonoja) neuvoja!

Miina Supinen kirjoitti...

Mutta sehän on hyvä neuvo!

George kirjoitti...

Eikä ole! Tässä menee nyt vissiin näkökulmat ja intressit vähän ristiin. Harkitse nyt sitä hametta ainakin vastaisuudessa. Jooko?

Natalia kirjoitti...

Olet sitten näköjään kirjamessuilla juuri sinä päivänä, jona minä en siellä ole.

Maailma on pieni, luin juuri haastattelusi Länsi-Uusimaa -lehdestä, johon teen aika paljon juttuja :)

Miina Supinen kirjoitti...

Hei, tämä on telepatiaa, kävin just sun blogissa kommentoimassa! Länsi-Uusimaan juttu oli varmaan STT:n tuotantoa, muistaakseni en ole sinne antanut mitään lausuntoja.

Anonyymi kirjoitti...

Mä näin sut töllössä. Tsiigasin juttuu ihan vaan Reidarin takia, kun diggaan seurata sen touhua ja ihastella et sil hiukset harmaantuu ja mul ei, muuten ollaan liki kaksoset.
tapasin sinut ja räikeän huulipunasi. Katkelmat, jotka kuulin olivat avoimen rajuja, asiameininkiä.
Aion lukea kirjojasi, koska minua kiinnostaa mitä nuori nainen ajattelee. En ole koskaan niiden ajatuksenkulkua oppinut ymmärtämään.
Jatka matkaasi, nymfi!

Miina Supinen kirjoitti...

Moi anonyymi, siinä oli valaistus vähän poskellaan, oikeasti mun huulipuna on iisimpää! Mutta kiva jos kirja vaikutti kiinnostavalta, toivottavasti pidät siitä.