lauantai 27. lokakuuta 2007

Puhdas koti, hyvä kirja!

Näin yöllä unta, jossa minua kehotettiin ostamaan Virpi Hämeen-Anttilan Sokkopeli. Olisin ostanut sen Helsingin kirjamessuilta, mutta unohdin rahat kotiin.

Liha tottelee kuria on päässyt Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon ehdokkaaksi. Olen siitä todella iloinen, koska tänä vuonna esikoiskirjat ovat parempia kuin vuosiin ja monet hyvät jäivät finaalista. On hienoa olla osa tällaista oivallista kohorttia.

Messuilla oli mukavaa, mutta kiireistä. Erityisen kiinnostavaa oli kuulla toisten kirjailijoiden teoksista ja työtavoista. Miika Nousiainen kertoi eräässä paneelissa, että paras tapa miettiä romaania on pyöräillä tai siivota. Olen samaa mieltä. Myös kävely ja tiskaus ovat hyviä.

Kuulin, että Lihis myi niin hyvin, että sitä täytyy viedä messukeskukseen sunnuntaiksi lisää! Go Lihis go!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Isot onnittelut, on ollut edustavia juttuja lehdessä muutenkin! Kirjasi on vielä lukujonossani, mutta pian ahmittavana.

Miina Supinen kirjoitti...

Kiitos! Minullakin vielä Devoted Souls lukujonossa, pian pääsen sen kimppuun!

Kirjuri kirjoitti...

Onnea, todella hieno juttu :-) Novellinnakuttajana huokailen ihailevasti teille, jotka olette oikeasti saaneet valmiiksi kirjan.

Minullakin on kirjasi lukujonossa mutta vielä ostamatta ajan puutteen vuoksi. Kyllä se silti vielä ostoskoriini päätyy! Selvisin kirjamessuilta kahdella ostoksella (nekin lapsille) koska kustannustoimitustöitteni takia minulla on yhtään liioittelematta 10 kirjaa pinossa pöydällä odottamassa, että lukisin ne mahdollisimman pian.

Miina Supinen kirjoitti...

Kiitos! Toivottavasti tykkäät kirjasta. Ja kirjoita pian oma romaani! Ei se ole kuin kymmenen pitkää novellia putkeen, jos ajattelee sivumäärää.