tiistai 22. syyskuuta 2009

Tuhansien zombien maa

Pieni kaupallinen tiedote:

Elävää lihaa himoavat kalmot ovat nousseet haudasta ja aloittavat Suomen valloituksen!

Ensimmäinen suomalainen zombitarinoiden kokoelma kokoaa yhteen sellaisia kirjoittajia kuin Miina Supinen, Mike Pohjola, Harri Erkki, Petri Salin ja Jussi Katajala. Tiedossa on perinteistä zombimenoa, mutta myös ärhäkkää poliittista satiiria ja epäsovinnaista irrottelua!Tämä oli juuri ilmestyneen Tuhansien zombien maa -antologian takakansiteksti. Kustantaja on Turbator ja toimittaja Juri Nummelin. Muut kirjoittajat ovat Petri Laine, Rimma Erkko, Heikki Nevala, Jesse Kartes, Johannes Sohlman ja Tuomas Saloranta. Kannen kuva on Mika Myyryn.

Minulta on mukana pieni novelli nimeltä Miten se ihmisen tappaa. Se on ilmestynyt aikoinaan Usvassa ja sen voi lukea myös täältä. Kirjoitin sen jo vuosia sitten, ennen kuin olin aloittanut esikoisromaanini tekemistä. Novellin zombius taitaa olla vähän katsojan silmässä, siinä edes yritetä syödä kenekään aivoja. Muut kirjoittajat laittavat sitten veripalttuakin pöytään!

9 kommenttia:

mm kirjoitti...

Ko. novelli oli huippu aloitus kokoomalle.

Miina Supinen kirjoitti...

Kiitos! Minä en ole vielä edes saanut käsiini koko kirjaa!

Marko kirjoitti...

Tuo oli yksi Turun messujen saaliista! En ole ehtinyt lukemaan, mutta kansi on syksyn hienoin (vaikka "vuoden kaunein kirja" -raatilaiset tuskin vajoavat tuosta Stendahlin syndroomaan).

Miina Supinen kirjoitti...

Niin, kansi on upea, mutta mitä mieltä olet - soittaako zombi ilmakitaraa?

dudivie kirjoitti...

zombit on mulle uusi juttu (olen teologi) jotenkin tuota uskon..niihin

Anonyymi kirjoitti...

eilen oli yällä mädäntyneen haju huoneessa koko ajan, vein isoäidin roskat ulos muttei auttanut. aamulla kuulin ystäväni sukulaisen kuolleen

Marko kirjoitti...

Saattaa se ilmakitaraakin soittaa, kun nyt sillä silmällä katson.

Ninni, uskontunnustuksemme mukaan tosiaan uskomme "ruumiin ylösnousemiseen". Tuo usko ihmetytti ja hirvitti ei-kristittyjä ihan alusta asti.

Tiina R kirjoitti...

Minä tykkäsin tosi paljon "Miten se ihmisen tappaa" -novellista, silloin kun se aikoinaan Usvassa ilmestyi. Tai siis varmaan vieläkin tykkäisin :-)

Miina Supinen kirjoitti...

Kiitos Tiina! Olen nyt saanut kirjan, ja siinä on monta hyvää.