perjantai 16. marraskuuta 2007

Salat julki, Lihis-kritiikkejä ja kilpailu

Olen aiemminkin maininnut, että historiallisista romaaneistaan tunnettu kirjailija Juha-Pekka Koskinen on työmoraalinen esikuvani. Hän neuvoi minua kauan sitten, että kirjoittamiselle täytyy uhrata päättäväisesti aikaa, vaikka se olisi pois jostakin hauskasta. Voitte varmaankin uskoa, että olen erittäin järkyttynyt tästä paljastusvideosta!

Koska en voittanut Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkintoa enkä päässyt Finlandia-ehdokkaaksi ja itsetuntoni on romuna, vahvistan egoani linkittimällä Sokeripalaan kaikki hyvät kritiikit, joita Lihiksestä löytyy tällä hetkellä netistä. Uutispäivä Demarin arvostelu on kaikkein kehuvin, mutta se spoilaa jonkin verran juonta, varoitus siitä! Tässä linkit: Keskisuomalainen, Demari jaUusi Suomi.

Ja vielä linkki Devoted Souls -kirjoitus- ja piirustuskilpailuun. Kilpailu liittyy Anne Leinosen ja Eija Lappalaisen uuteen nuortenromaaniin, jossa seikkaillaan pelimaailmassa.

8 kommenttia:

Kaimor kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Harmi, ettet voittanut HS:n palkintoa, sillä erityisesti minä odotin sitä voittoa:) Kyttäsin kaiken päivää netistä uutisia, milloin se julkistettiin ja sitten olin erittäin pettynyt! Mutta, tavataan tammikuussa Kouvolassa!

Miina Supinen kirjoitti...

Moi Kini! Kivaa, että poikkesit kommentoimassa. Odotan kovasti Kouvolan keikkaa, se vaikuttaa sympaattiselta tilaisuudelta. Tapaamisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä,että pokaali meni nenän edestä
(raha olis tietenkin ollut kiva),nyt voit keskittyä paremmin seuraavaan teokseen!

M:me R.

Miina Supinen kirjoitti...

Hei Madame R, totta puhut, kaikenlainen maine ja kunnia on omiaan häiritsemään keskittymistä!

Kirjuri kirjoitti...

Kiitos kun muistutit. Täytyy repiä jostain aikaa, päättää että vaikka mikä olisi, kirjan eteen pitää joka päivä tehdä jotain. Jos siis haluaa saada sen joskus valmiiksi :-)

Alan olla kohtalaisen sujuva hindin kielen kanssa juuri päättäväisen ajanoton kautta ja sama pätee varmasti romaanin tekemiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, Miina, synkät salaisuudet paljastuvat aina lopulta! Onneksi kaapissa ei sentään ollut luurankoa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos tuosta Koskinen-linkistä. Mie nauroin!

terveisin Sanna Helsingistä.